Køber du mad på nettet?

fredag den 18. februar 2011

At købe mad på Nettet

Det bliver mere og mere almindeligt at købe madvarer på nettet. Jeg mener ikke take away, men friske råvarer. De fleste kender til Aarstiderne, men der er kommet mange flere firmaer som sælger råvarer på nettet og leverer dem lige til døren.

Fordelen ved at bestille råvarer på nettet

Vi har vist alle prøvet at stresse gennem supermarkedet lige efter arbejde for at finde varer til aftensmaden. Man ender tit med at købe de samme råvarer. Det er fordi vi har vores kendte retter i hovedet mens vi ser råvarerne. Når vi fx ser hakket flæsk, så tænker vi boller i karry og køber de tilhørende råvarer. Ens madvaner bliver nemt ensformig og kedelige. Bestiller du råvarer på nettet, som fx hos RetNemt, så får du råvarer samt opskrifter til en hel uge. Din kost bliver derved varieret og du får tilberedt retter ud over det sadvanlige.

Er det dyrt at købe mad på nettet?

Det koster ikke mere end når du handler i supermarkedet. Til gengæld sparer du en masse tid ved ikke at stå i kø i supermarkedet, og tid er som sagt penge. Hos Ret Nemt kan du købe råvarer i forskellige prisklasser og du kan bestille en uge ad gangen. Er du til Økologi så er Team Annasminde Gårdbutik lige noget til dig. Alle ved at økologisk kød er dyrt, men bestiller du en kødpakke på 20Kg oksekød, så er Kg pris 80,- kr. og det kan du altså ikke få billigere i supermarkederne. Husk lige at tømme fryseren inden du bestiller en stor kødpakke, 20Kg kød fylder ret meget. Man kan naturligvis også købe mindre pakker, fx kan du få 5Kg hakket økologisk oksekød for 32,- Kr pr. ½Kg. Er du til lammekød, så er de fritgående lam fra Team Annasminde gårdbutik virkelig til at anbefale. Få en hel økologisk lam pateret for 1680,- kr.

Kan jeg få specielle råvarer som jeg ikke kan få i mit Supermarked?

Asiatiske retter er et hit. Men det er ikke altid nemt at få samlet alle råvarer sammen. I stedet for at styrte fra den ene butik til den anden, så kan mange special varer købes på nettet. Skal du til at lave sushi, så har Shop Asia alt til asiatisk madlavning en hel sushi begynder pakke. Der er vist ikke noget som Shop Asia ikke har. De har i hvert fald alt til asiatisk madlavning fra krydderier til eksotiske grønsager.

Jeg har bestilt hos alle tre, og har indtil videre været mere end tilfreds.

0 kommentarer:

Send en kommentar

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP