Brunkål med flæsk

torsdag den 22. januar 2009

Brunkål med flæsk

Ingredienser

1 Hvidkålshoved
50 g sukker
30g smør/margarine
Ca. 1Kg kogeflæsk/svinebryst
Salt og peber

Rugbrød/kartofler
Sennep


Halver hvidkålen og fjern stokken. Snit kålen i små stykker dog ikke for fint. Smelt sukkeret i en stor stegegryde. Tilsæt smørret, når sukkeret karamelliserer. Svits kålen i sukkeret. Kålen vendes løbende til alt er lysebrunt. Kom kødet i midten af gryden og pak kålen godt op om flæsket. Tilsæt ca. 1 dl. Vand (evt. med svinebouillon) og krydr med salt og peber. Læg låg på og lad det koge ved svag varme ca. 1½ time. Tag kødet op og skær det i skiver. Serveres med kartofler eller rugbrød og sennep





Nationalitet: Danmark

0 kommentarer:

Send en kommentar

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP