Brunkål med flæsk
torsdag den 22. januar 2009
Brunkål med flæsk
Ingredienser
50 g sukker
30g smør/margarine
Ca. 1Kg kogeflæsk/svinebryst
Salt og peber
Rugbrød/kartofler
Sennep
Halver hvidkålen og fjern stokken. Snit kålen i små stykker dog ikke for fint. Smelt sukkeret i en stor stegegryde. Tilsæt smørret, når sukkeret karamelliserer. Svits kålen i sukkeret. Kålen vendes løbende til alt er lysebrunt. Kom kødet i midten af gryden og pak kålen godt op om flæsket. Tilsæt ca. 1 dl. Vand (evt. med svinebouillon) og krydr med salt og peber. Læg låg på og lad det koge ved svag varme ca. 1½ time. Tag kødet op og skær det i skiver. Serveres med kartofler eller rugbrød og sennep
Nationalitet: Danmark
0 kommentarer:
Send en kommentar