“Keftédes” Græske frikadeller

lørdag den 31. januar 2009

“Keftédes” Græske frikadeller

Ingredienser


½ Kg hakket oksekød

3 skiver toastbrød
(udenskorpe og udblødt i vand)
2 løg, fint hakket
2 æg
2 fed hvidløg, fint hakket
1 lille bundt persille
1 tsk. Oregano
olivenolie til stegning
salt & peber
4 spsk. Ouzo (valgfri)

Hak persillen. Kom alle ingredienser i en skål og ælt godt sammen. Kom lidt olivenolie i en pande og tænd på mellemste varme. Form kødbollerne, ca. valnød store, brug evt. en lille sovseske og spsk. Til at forme kødbollerne. Steg kødbollerne på panden og vend dem løbende til de er brune på alle sider. Kan serveres med græsk salat, ovnbagte kartofler og tzatziki.

Tip: Nogle foretrækker lammekød i stedet for oksekød, men det er en smagssag.

Nationalitet: Grækenland

0 kommentarer:

Send en kommentar

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP