Chorizo i rødvin “Chorizo al Vino”
torsdag den 29. januar 2009
Chorizo i rødvin “Chorizo al Vino”
Ingrediencer
250g Chorizopølse
3 dl spansk rødvin
4 skiver franskbrød
Prik med en gaffel huller i chorizopølsen. Kom pølsen i en gryde og hæld vinen over så pølsen er dækket. Kog pølsen i vinen ca. 15 minutter. Kom pølsen og vinen i en skål og lad den marinere natten over.Dagen derpå tages skinnet af pølsen og den skæres i ½ cm tykke skiver. Chorizoskiverne kommes i en pande og steges kort. Hæld vinen over og lad retten simre til vinen næsten er fordampet. Server chorizoen med et par skiver franskbrød.
Tip: Den hurtige udgave - ønsker man at servere chorizoen samme dag, kan denne skæres i skiver og direkte koges i rødvinen uden at marinere natten over. Den smager dog bedst, hvis den for lov at marinere natten over. Serveres med et koldt glas øl eller sammen med andre tapas.
Nationalitet: Spanien
0 kommentarer:
Send en kommentar