Chorizo i rødvin “Chorizo al Vino”

torsdag den 29. januar 2009

Chorizo i rødvin “Chorizo al Vino”

Ingrediencer

250g Chorizopølse
3 dl spansk rødvin
4 skiver franskbrød


Prik med en gaffel huller i chorizopølsen. Kom pølsen i en gryde og hæld vinen over så pølsen er dækket. Kog pølsen i vinen ca. 15 minutter. Kom pølsen og vinen i en skål og lad den marinere natten over.Dagen derpå tages skinnet af pølsen og den skæres i ½ cm tykke skiver. Chorizoskiverne kommes i en pande og steges kort. Hæld vinen over og lad retten simre til vinen næsten er fordampet. Server chorizoen med et par skiver franskbrød.

Tip: Den hurtige udgave - ønsker man at servere chorizoen samme dag, kan denne skæres i skiver og direkte koges i rødvinen uden at marinere natten over. Den smager dog bedst, hvis den for lov at marinere natten over. Serveres med et koldt glas øl eller sammen med andre tapas.

Nationalitet: Spanien

0 kommentarer:

Send en kommentar

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP