Græskartærte “Pumpkin Pie”

tirsdag den 27. januar 2009

Græskartærte “Pumpkin Pie”


Ingredienser

500g græskar (skåret ud i tern)
400ml mælk
4 spsk. mørk sirup
4 spsk. sukker
1 spsk. Mel
1 frisk ingefær (valnød stor)
2 æg

1 tsk. Kanel
¼ tsk. Muskatnød
1 tærtedej


Græskartærte “Pumkin Pie” er er traditionel amerikansk dessert, som især serveres til Thanksgiving. Græskar blendes med Ingefær, æg og mælk og krydres med kanel og muskatnød. Det hele bages på en tærtedej.

Kog græskaret ca. ½ time til denne er blød og lad den køle af. Skræl og hak ingefær. Blend alle ingredienser sammen, undtagen tærtedejen, i en blender eller med en stavblender. Læg tærtedejen i en tærteform og hæld den blendede fyldning på. Bages i en forvarmet ovn ved 180° C i ca. 45 minutter. Køles ned inden servering.

Tip: Den bedste sirup til denne opskrift er ahorn sirup. Den giver retten en karakteristisk smag og er sundere end sukker. Almindelig sirup af rørsukker kan naturligvis også anvendes. Tærten serveres med cremefraiche eller pisket fløde.

Nationalitet: Amerika

0 kommentarer:

Send en kommentar

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP