Kylling Paella

lørdag den 31. januar 2009

Kylling Paella

Ingredienser

1 hel kylling skåret i stykker

(eller 1 Kg kyllingelår)
1½ kop ris
3 kopper vand
(eller kylling bouillon)
100g bønner (haricot verts)
100g ærter
1 peberfrugt, skåret i tern
2 tomater skåret i små tern
1 løg, hakket
2 fed hvidløg, fint hakket
½ tsk. safran
Olie til stegning
Salt og peber

Varm lidt olie i panden og tilsæt kyllingen. Svits til kyllingen er brun på alle sider. Fjern kyllingen fra panden. Svits løg, bønner, hvidløg og peberfrugterne få minutter. Tilsæt tomaterne og lad retten simmer få minutter. Tilsæt ærter, ris, vand (bouillon) og
safran og rør det hele godt sammen. Kom kyllingen i og lad retten simmer i 20 minutter, rør af og til rundt. Dæk til med alufolie og lad retten trække få minutter.

Nationalitet: Spanien

0 kommentarer:

Send en kommentar

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP