Kylling Paella
lørdag den 31. januar 2009
Kylling Paella
Ingredienser
1 hel kylling skåret i stykker
(eller 1 Kg kyllingelår)
1½ kop ris
3 kopper vand
(eller kylling bouillon)
100g bønner (haricot verts)
100g ærter
1 peberfrugt, skåret i tern
2 tomater skåret i små tern
1 løg, hakket
2 fed hvidløg, fint hakket
½ tsk. safran
Olie til stegning
Salt og peber
Varm lidt olie i panden og tilsæt kyllingen. Svits til kyllingen er brun på alle sider. Fjern kyllingen fra panden. Svits løg, bønner, hvidløg og peberfrugterne få minutter. Tilsæt tomaterne og lad retten simmer få minutter. Tilsæt ærter, ris, vand (bouillon) og safran og rør det hele godt sammen. Kom kyllingen i og lad retten simmer i 20 minutter, rør af og til rundt. Dæk til med alufolie og lad retten trække få minutter.
Nationalitet: Spanien
0 kommentarer:
Send en kommentar