“Kalio Ayam”

søndag den 1. februar 2009

“Kalio Ayam” Kylling i kokosmælk

Ingredienser

1 hel kylling skåret i ca. 8 stykker

1 dåse tynd kokosmælk
1 strå citrongræs (hakket i små stykker)
3 Kaffir lime blade
1 spsk. tamarindesaft

Krydderier:
2 røde chili

1 valnød stort stk. galangarod
1 valnød stort stk. ingefær
2 cm turmericrod
8 skalotteløg
1 tsk. stødt koriander

Skær chili i små stykker og fjern kernerne. Galangal, ingefær, turmeric og skalotteløgene skrælles og hakkes i små stykker. Stød alle krydderier i en morter eller blend krydderierne til en paste i en blender.Kom kokosmælken i en stor gryde og bring til kog. Tilsæt de stødte krydderier, lime leaves, citrongræs og tamarindesaften. Kog i få minutter og tilsæt kyllingen. Lad retten koge ca. 1 time til kyllingen er mør. Server med ris.


Nationalitet: Sydøstasien

1 kommentarer:

Dorte Boe,  søndag, januar 31, 2010  

Super nemt - smager helt fantastisk.

Send en kommentar

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP